svjaen
Mari.G:W - Event & Daily Documentary photographer
Meny

Pris

Leverans

För varje leverans till kund så ingår foton som jag tar under den tid som jag är på plats (Observera att det antal bilder som levereras uppgår till minst 10 st i redigerat jpeg-format beroende av vilken typ av produkt du beställer). Leverans sker via länk till av dig angiven e-mailadress inom 15 arbetsdagar.

Delad kostnad 

Det totala priset för den produkt du köper kan också delas av de som deltar under exempelvis ett event eller eller “baby-shower”. Jag skickar då ut en länk direkt till vart och en av de som är med och betalar. Bilderna släpps i högupplöst format så fort samtliga i gruppen har betalat.

Tveka inte att skicka mig några rader på e-mail om du har några frågor!

 Style 1: VARDAGSFOTO

 

A.2 500 kr (inkl. moms) under 45min (ca 10-30 bilder) Mån-Tors

 

B.3 125 kr (inkl. moms) under 45min (ca 50-80 bilder) Fre-Sön & Helgdagar

 

Jag fotograferar din vardag hemma hos Dig/ Er. Jag blir din personliga paparazzi och hittar olika intressanta vinklar och bildserier jag tycker passar för just Dig samtidigt som du gör vad du helst önskar i din egen vardagsmiljö.
 Style 2: FEST/ EVENT

 

A. 3 750kr (inkl. moms) under 1,5 timmar (ca 30-50 bilder)

 

B. 5 750 kr (inkl. moms) under 3 timmar (ca 50-70 bilder)

 

Jag fångar in Din/ Er fest eller event på bästa vis under den tid som önskas. Din fokus lägger du på att slappna av eller att vara det du kanske helst är under kvällen – exempelvis väninna för ett homeparty.  Jag fotograferar och fokuserar på den/ de personer som enligt Ditt/ Ert önskemål ska vara i spotlight!

 Style 3: FEST/ EVENT för FÖRETAG

 

A. Företagsevent/ Konferens

B. Företagsresa/ Mässa/ Verksamhetsdokumentation i bilder

 


Vänligen kontakta mig med beskrivning för offert. 

Vänligen notera att jag även tar fotouppdrag i Japan och Kina.

 Övriga betalningsvillkor

I samband med bokning så skickar jag ett e-mail för att konfirmera Din/ Er bokning. Det mail som du får innehåller tid och plats samt en kortare beskrivning av genomförandet samt även produktens förutbestämda pris.

För att Din bokning ska gälla så behöver Du betala en deposition som motsvarar 25% av produktens totala pris. Du kan självfallet byta tid även efter att du bokat och betalat deposition (fram till 24 timmar innan en bokning). Din deposition återbetalas dock EJ. Hoppas att du har förståelse för det. Om det blir aktuellt med längre resor i samband med fotografering så kan extra reseersättning bli aktuellt. Jag informerar dock tydligt om det innan du betalar din deposition.

Slutlig faktura (20 dagar) skickas ut i samband med leverans av bilder.   

 Publicering av bilder

PHOTO BY  MARI.G:W äger rättigheterna till alla bilder och får använda dessa för kommersiellt bruk via web eller annan media. Om särskilt önskemål finns om att inte publicera vissa bilder så tar jag det självfallet i beaktning.

Tag me;)

Alla foton du får är dina att använda så som du vill. Tex kan du själv printa ut dina bilder eller använda dem i kalendrar eller på annat vis som du själv önskar. Publicerar du dem på webben så tänk gärna på att tagga mig på exempelvis Facebook eller Instagram:)